Menü
 
Látogatók
Indulás: 2004-12-06
 
Következő epizód

11. évad:

1. rész: Newborn lives - "Újszülött" életek 1./2. rész

2. rész: Newborn lives - "Újszülött" életek 2./2. rész

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Linkek
 
Következő epizód tartalma

Kevin és Lucy útban Cloverdale felé, ahol új élet vár rájuk, az út szélén egy régi ismerős segítségére sietnek. Míg Lucy elkíséri őt a korházba, Kevin hazaviszi Savannah-t az új otthonukba. A rámenős ingatlanközvetitő ráhajt az apukára, akinek hízeleg a közeledése, de hamarosan teherré válik a lány kihívó viselkedése így gyorsan felvilágosítja családi állapotáról. Közben Savannah megismerkedik az új szomszédokkal. Matt és Sarah különös levelet kapnak egy rég nem látott nénike ügyvédjétől, ami megváltoztatja az életüket. Carlos apjával tárgyal a családi cég bővítési terveiről, míg Mary-nél otthon megindul a szülés, és csak a kis Charlie van vele otthon.

 


Az ezüstszínű Land Rover komótosan haladt az autópályán. Ahogy jobban megnézzük, egy fiatal párt és egy másfél év körüli kislányt pillanthatunk meg benne.

Lucy Camden-Kinkirk lassan végigsimított egyre jobban gömbölyödő posakján. Kevin Kinkirk jobb kezét leemelve a kormányról, megfogta felesége simogató kezét, és boldogan mosolygott rá.

- Szeretlek, Lucy Kinkirk!

Sugárzó mosollyal érkezett a válasz.

- Én is szeretlek, Kevin Kinkirk!

A hátsó ülésen vígan nézelődő Savannah is csatlakozott hozzájuk.

- Szetlek Mami Kikök, szetlek Papi Kikök...

Kacagva fordult a két büszke szülő hátra.

- Mi is szeretünk, Savannah Kinkirk!

Gurgulázó kacagás volt a válasz, majd a kislány felemelte kicsiny kezét, és előre mutatott.

Kevin előrepillantva rögtön jobbra rántotta a kormányt, mivel egy fekete kombi bal oldalról eléjük vágva lehajtott a leálló sávba, majd hagosan fékezett.

Amikor a rendőr pillanatokka később megállt mögöt Lucy megnyugtatóan tette kezét férjéére.

- Lehet, hogy történt vele valami!

- Inkább az izgat, hogy veleek történhetett volna valami!

Kevin kipattant a kocsiból, majd néhány lépéssel a másik mellett termett, feltépte az ajtót és rákiálltott a sofőrre.

- Mégis mit művel?

Az ülésről könyörgő szemek pillantottak fel rá.

- A.. azt hi.. hiszem, szülni fogok.

Kevin végignézett a ziháló nőn, levegő után kapkodott, majd elterült a földön. Lucy addigra már kikászálódot a kocsiból, és odarohant hozzá.

- Mi történt?

- Közöltem vele, hogy szülni fogok, erre elájult.

Lucy felnevetett, majd megpaskolta férje arcát.

- Mi.. mi...

- Elájultál, kedvesem, menj hívd a mentőket!

Felpillantott az egyre hangosabban fújtató nőre, aztán meglepetten felkiáltott.

- Suzanne?

- Lucy? Lucy Camden?

- Kinkirk - ölelte át boldogan a lány rég nem látott barátnőjét.

Kevin lassan feltápászkodott.

-Ismeritekegymást?

- Suzanne volt alsóban a legjobb barátnőm. Menj hívd a mentőket! Suzanne, gondolod, hogy át tudsz ülni a hátső ülésre? Ha es4etleg ne érnének ide időben, muszáj lesz felkészülnünk a szülésre.

- Nem akarok kocsiban szülni.

Elnéző mosollyal válaszolt barátnőjének a tiszteletes:

- Én sem akartam liftben szülni, Savannah mégis az áruház elakadt liftjében jött világra.

Ahogy Lucy lassan kisegítette Suzanne-t, az meglepetten nézett végig rajta.

- Újabb kisbabát vársz?

- Két fút! De még van ét hónapom hátra, ha minden rendben megy.

A minenórás kismama összegörnyedt a fájdalomtól, majd hatalmas tócsa keletkezett alatta.

- Úgy tűnik, mégsem tud várni a kicsi!

- Segíts, Lucy! - a kétségbeeset, folytott kiáltás szinte suttogásként hangzott.

- Nyugodj meg, itt vagyok melletted.

Suzanne felhúzott lábakkal ült be a kocsi hátsó ülésére, a túloldali ajtónak támaszkodva, míg Lucy előkészítette, amire szükségük lesz.

Fél órával késbb felbukkant a cloverdale-i mentőautó, addigra a fáradt kismama már magához szorította kislányát.

- Claire Lucille-nek fogom hívni - mondta a büszke anyuka, amikor barátnője kezébe nyomta törölközőbe burkolt kislányát.

- Claire Lucille Bones.

- Egész életében utálni fogom engem ezért, amiért rólam nevezted el így! Legyen inkább Claire Lynne Bones, akkor soha nem tudja meg, hogy engem kell hibáztatnia...

- Claire Lynette Bones, ez tetszik - bólintott Suzanne mielőtt még rácsukták a mentő ajtaját.

Lucy Suzanne kocsijával követte a mentőt, míg Kevin Savannah-val a hátsó ülésen folytatta útját eredeti úticéljuk fel, a cloverdale-i Marlone Road 124, új otthonuk felé.

***

 

ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen